Ovet ja ikkunat

PIKLAS - suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

#

#

PIKLAS-tuotteet saat aina edullisimmin TIMO LÄTIN kautta, asennuksen kanssa tai ilman.

ULKO-ovet

Paras ulko-ovi on sellainen, joka miellyttää omaa silmääsi, sopii talon tyyliin ja pitää huolen kotisi energiatehokkuudesta. Kodin pääsisäänkäynnistä kuljetaan lukemattomia kertoja vuosien varrella, joten ryhdikäs, moitteettomasti toimiva ja Suomen sääoloja kestävä ulko-ovi on tärkeä hankinta. Kotimaisen Piklas-oven laatu on kohdallaan, joten voit keskittyä ovimallin valintaan.


ikkunat

Ikkunoiden tuoma valoisuus on yksi parhaita viihtyisyyden luojia! Ikkunoiden ulkoasu vaikuttaa myös kodin ilmeeseen ja tunnelmaan. Kotimaiset Piklas-ikkunat on suunniteltu täyttämään kaikki nykyaikaiset rakennusmääräykset, joten voit keskittyä tekemään valintoja toiveidesi ja käyttötottumusten pohjalta. Kaikki PIKLAS-ikkunat valmistetaan mittojen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.# # # #

mitä mieltä asiakkaat?

Pertti S.
KAARINA, yrittäjä
Tilasin Timpalta ensin uudet PIKLAS -ikkunat vanhojen vetoisien tilalle. Asennus sujui ammattimiehen ottein ja kun sitten totesin ikkunat käytössä laadukkaiksi ja hyväksi hankinnaksi valitsin vielä puolen vuoden kuluttua PIKLAS -mallistosta uuden ulko-oven Timolta.